Languages:
|
|
|
|
|    

Szolgáltatásaink

Vámügynöki szolgáltatások:

Helyi vámkezelés egyszerűsített eljárásban.
A vámkezelés a Fővámhivatal közreműködése nélkül történik. A szállítmányt kísérő okmányok kezelése a logisztika saját vámbélyegzője és vámzára mellett történik.

Elektronikus vám elé állítás, engedélyezett feladó és címzett.
A szállítóeszköz vámkezelése számítógépes úton történik, mely során a Vámhivatal nélkül tudjuk a szállítmányokat elindítani és érkeztetni. Ezáltal a szállítóeszköz hamar felszabadul és az ügyfél gyorsabban rendelkezhet az árúja felett.

Közvámraktár egyszerüsített eljárásban.
A közvámraktárban bárki rendelkezése alatt álló vámáru tárolható. A betárolt áru - a közösség területére történő forgalomba hozatala kivételével - sem vám, sem ÁFA fizetési kötelezettség nem terheli.

ÁFA raktár.
ÁFA-raktárban közösségi adószámmal rendelkező adóalany kereskedhet ÁFA-mentesen.

Kezesség vállalási engedélyekkel.
A Vám-és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának engedélyével kezességet vállalhatunk megbízóink által vámkezelt vámáruk után fizetendő vámterhek összegére.

Irodánkban lehetőség van OTP vámpénztári szolgáltatások igénybevételére, a vámteher készpénzben történő befizetésére.

Raktár-logisztikai szolgáltatások:

Cégünk 12 000 m2 raktárkapacitással rendelkezik a Nyíregyházi Ipari Park területén. A 10 000 m2-es raktárunk izolált, 8 teremből áll, melyek egyenként 1.250 m2 nagyságúak. Ezen raktár lehetővé teszi a fent említett közvám-és ÁFA-raktári szolgáltatásokon kívül normál áruk bérraktározását, kézi és gépi anyagmozgatását és fuvarszervezési tevékenységek végzését.

Raktárunk kivállóan alkalmas készletek mind rövid, mind pedig hosszabb távú tárolására, disztribúciós tevékenység támogatására, átrakodások megszervezésére és egyéb, az anyagok és termékek kezelésének logisztikai támogatására.

 

Elérhetőségek:

Telephely:
4400 Nyíregyháza, Ipari Park

Vámcsoportvezető:
Dávidné Hrotkó Ivett
Mobil: 30/488-5054
E-mail: ivett.david@reveszgroup.com

Logisztikai vezető:
Tóth Gábor
Mobil: 30/488-5006
E-mail: gabor.toth@reveszgroup.com

Spediciós iroda:
Tel: 42-504-381
Fax: 42-54-382

Nyíregyháza Logistic Centrum Kft. © Minden jog fenntartva